Az ingatlanpiacon tapasztalható árak minden korábbinál magasabbak jelenleg. Idén is drágulások voltak tapasztalhatóak, ám területileg eltérő mértékben. A fővárosban emelkedtek az ingatlanárak a leginkább, de ma már a megyeszékhelyeken sem lehet olcsón lakáshoz jutni. A drágulás meglepő módon a lakótelepi ingatlanokra is jellemző, kisvárosainkban viszont még mindig viszonylag jó áron lehet otthont teremteni.

A használt ingatlanok iránt mindig is nagy érdeklődés mutatkozott, hiszen helyszíntől függően akár töredékéért hozzájuk juthatunk, mintha az új építésű ingatlanok mellett szeretnénk letenni a voksot. Hasonló a helyzet az építkezésekkel is, ám a kedvező hitelfelvételi lehetőségeknek köszönhetően a tavaszi időszakban sokan döntöttek a vele járó teendők mellett. Ez természetesen a vállalkozások számára sem elhanyagolható tényező, hiszen legyen szó akár az építőiparban tevékenykedő cégekről, akár az ingatlanértékesítésről, az új építésű ingatlanok iránt megnövekedett kereslet jótékony hatással van a vállalkozások működőképességére.

De mi a helyzet akkor, ha vállalkozóként szeretnénk bővíteni szolgáltatási körünket? Hogyan juthatunk hozzá azokhoz az anyagiakhoz, melyek akár hosszú évek, akár rövidtávok terveinek megvalósításához szükségesek? A hitelintézetek vállalkozói ügyfelek számára is sokféle lehetőséget kínálnak. Nem csak ingatlanfedezethez kötött megoldások léteznek, de a folyószámlahitelek is nagy népszerűségnek örvendenek. A megfelelő hitelajánlat választásával megfizethető módon van alkalmunk arra, hogy vállalkozásunkat bővítsük, vagy olyan tevékenységeket is felvegyünk szolgáltatásaink körébe, melyek a hosszú távú piaci jelenlét biztos kulcsának számítanak.

Vállalkozói hitel iránt érdeklődve megéri elsőként a világhálót segítségül hívni, ahol online kalkulátor segítségével rátalálhatunk az ideális megoldásra. Mi a teendő, ha így nem jutottunk elegendő információhoz? A pénzügyi tanácsadó cégek vállalkozói ügyfelek rendelkezésére is állnak, így független profitól tudhatjuk meg, hogy milyen ajánlat felelne meg leginkább céljainknak, egyéni elképzeléseinknek.

 

Számos olyan helyzet adódhat, amikor kizárólag a hitelintézetek segítségével valósíthatjuk meg álmainkat, üzleti elképzeléseinket. Az ajánlatok kínálata rendkívül széles, jól jön tehát, ha valóban hozzáértő szakember segíti anyagi jellegű döntéseink meghozatalát. A független pénzügyi tanácsadó remek választásnak bizonyul vállalkozói hitelfelvétel alkalmával is.