Tervben van egy családi ház megvétele? Mi az elképzelése? A kellemes környezetben megtalálható eladó lakások Budapesten gazdag felhozatalban találhatóak meg. Legyen az családi ház vagy tömbház lakás, annak elhelyezkedése mérvadó lehet.

A XV. kerületben található panellakás csendes környezetben fekszik, ahol a zöldövezet igencsak dominál. A csendes, rendezett környezet mellett fontos megemlíteni, hogy a 61 m2-es lakás a harmadik emeleten található, ami néhány éve teljesen fel lett újítva. Így, aki megvásárolja, minimális összeget vagy egyáltalán semmit nem kell költenie rá ahhoz, hogy lakhatóvá tegye. A közös költség is elfogadható, havi 18.000 Forint.

Ez februártól még csökkenni fog, egészen 12.000 Forintig, amint a panelprogram lejár. A tömbháztól néhány méterre bevásárolhat a Lidl üzletláncban, de a Pólus Center, Ázsia Center szintén közel vannak. A közlekedés sem jelent problémát. A fűtés házközponti, egyedi mérővel ellátva. Így csak annyit fizet, amennyit fogyasztott. Az ehhez hasonló eladó lakások Budapesten közkedveltek.