reikireka.hu oldalon többet olvashatsz arról, hogy mi a te szereped az egészséges mindennapok fenntartásában. A Reiki nagyon egyszerűen megtanulható és igen hatékony módszer egészségünk megőrzése érdekében. Testileg és lelkileg harmóniát és kiegyensúlyozottságot érhetünk el a Reiki mindennapi alkalmazásával. Minden valószínűség szerint mindennapjaidat stresszben töltöd el, erre is tökéletesen alkalmazható a Reiki. Napjaink népbetegsége a stressz ellen Te is tudsz védekezni, hiszen a Reiki kezelések segítenek ebben. Sokan a folyamatos feszültséget nem tudják jól kezelni és a stressz eluralkodik rajtuk. Igaz bekaphatsz pár már jól megszokott bogyót a fejfájásra, de ez hosszabb távon nem jelent megoldást. Ezek a gyógyszerek csak arra jók, hogy elnyomják a panaszokat, de végső megoldást soha nem jelentenek, hiszen a fejfájás is vissza fog térni.

  1. Mikao Usuinak köszönhetjük a Reikit, aki Japánban a 19. század második felében alapította. A kézrátételes gyógymód és az önfejlesztő módszer egyvelege a reiki. A Japánból eredő népszerű módszerről Európában nagyon sokáig nem is tudtak. Az 1980-as évektől kezdte meg hódító útját az európai országokban. Mára már sok millió emberen segített a Reiki módszer. A rendszeres gyakorlással testi és lelki regenerálódást érhetünk el és képesek leszünk a gyógyulásra. A folyamatos egészséges állapot fenntartása mindenki számára kiemelkedő fontossággal bír. A rohanó és sokszor stresszes hétköznapok után egy Reiki kezelés csodákra képes. A megbillenő egyensúly, amikor a kiegyensúlyozott és harmonikus élet helyett a stressz következik, sokszor fizikai tünetekkel is párosulhat. Először az energetikai rendszer merül le, majd azt követik a sokszor súlyos fizikai tünetek.

 

Reiki Réka mindenben segíteni fog, hiszen a kezelések bármikor elérhetők. Az év folyamán többször is elmehetsz Reiki kurzusokra, ahol Te magad is elsajátíthatod ezt a nagyszerű módszert. A kurzus végére akár otthonodban is folytathatod a kezeléseket, hiszen már Te is képes leszel erre. A túlhajszoltság és a stressz ellen mindenkinek szüksége van a Reiki kezelésekre. KTUÁLIS AJÁNLATAINKRÓL!

Az űrlap teteje